Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen meteen zwaar op de proef gesteld

Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen meteen zwaar op de proef gesteld
Tweede aflevering van realityserie

Kijktip :

In de tweede aflevering van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden begint het viertal na een spoedcursus aan hun stage in het Erasmus MC. Daar worden de bekende Nederlanders meteen met hun neus op de feiten gedrukt.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ernst Kuipers
Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Monic Hendrickx en Isa Hoes krijgen op hun allereerste stagedag een warm welkom van de grote baas van het Erasmus MC, Ernst Kuipers. Hij is inmiddels zelf ook een bekende Nederlander door zijn vele optredens in de talkshows tijdens de coronacrisis.

Smetvrees
Zodra de vier een pasje hebben gekregen van het ziekenhuis, kunnen ze aan de slag. Isa begint nogal onzeker op de afdeling Verloskunde en Olcay wordt direct zwaar op de proef gesteld wat haar smetvrees betreft. Monic is erg gespannen en Richard ontdekt meteen hoe zwaar zijn afdeling is.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen meteen zwaar op de proef gesteld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier