Vanavond op tv: Gibraltar - Nederland (WK kwalificatie), kind-onvriendelijk hotel in Ik vertrek

Vanavond op tv: Gibraltar - Nederland (WK kwalificatie), kind-onvriendelijk hotel in Ik vertrek
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 maart

Kijktip :

Vanavond gaat de WK kwalificatie verder voor Nederland met de uitwedstrijd tegen Gibraltar. Verder onder meer een 'kind-onvriendelijk' hotel in Ik vertrek. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Verslaafd!: ruzie door alcoholverslaving

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Verslaafd! probeert Ewout Genemans de 56-jarige Nies te helpen met haar alcoholverslaving, waarmee ze zichzelf isoleert. Nies is moeder van twee kinderen. Sinds haar scheiding twaalf jaar geleden gaat het steeds slechter met haar. Ze heeft een alcoholverslaving en isoleert zichzelf. Nies zoekt ruzie met haar oude vriendinnen en aan haar dochter vertelt ze uit het leven te willen stappen.


Dramafilm: Loving

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de aangrijpende en op ware feiten gebaseerde dramafilm Loving te zien. Het verhaal van Richard en Mildred Loving, een echtpaar wiens arrestatie wegens een interraciaal huwelijk in Virginia in de jaren zestig stof deed opwaaien. Wat begon met een juridische strijd zou eindigen met de historische beslissing van het hooggerechtshof uit 1967.


Ik vertrek: 'kind-onvriendelijk' boetiekhotel

NPO 1
20:35 uur

Marc Waltman (57), die ruim tien jaar lang programmamanager van het programma Ik vertrek was, vertrekt nu zelf voor een avontuur met de liefde van zijn leven, Madelon Walters (52). We volgen hun perikelen in deze aflevering van Ik vertrek. In de buurt van het landelijke Comares willen de twee Amsterdamse tortelduifjes een illegale olijfmolen ombouwen tot een 'kind-onvriendelijk' boetiekhotel met zes luxe kamers en restaurant.


Live: Gibraltar - Nederland

NPO 3
20:40 uur

Vanaf 19:55 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Gibraltar - Nederland in de WK-kwalificatie. De uitzending begint met een ruime samenvatting van Jong Oranje - Jong Hongarije, de laatste groepswedstrijd op het EK onder 21. Sjoerd van Ramshorst analyseert die wedstrijd met Theo Janssen en Ibrahim Afellay. Daarna gaat de focus op het grote Oranje. Tom Egbers, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart blikken vooruit op de eerste interland ooit tussen Nederland en Gibraltar.


BN-ers in het ziekenhuis: eerste stagedag

SBS 6
21:30 uur

De vier BN'ers in BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden beginnen deze week met hun stage in het Erasmus MC. Zodra de vier een pasje van het ziekenhuis hebben gekregen, kan het echte werk beginnen. Isa start onzeker op Verloskunde. Olcay wordt meteen zwaar op de proef gesteld wat haar smetvrees betreft. Monic is heel gespannen en Richard komt er direct achter hoe zwaar zijn afdeling is.


Docu: Lamentations of Judas

NPO 2
22:35 uur

Het Zuid-Afrikaanse dorp Pomfret is het decor voor het verhaal over het verraad van Judas Iskariot. De verschillende rollen worden vervuld door voormalige soldaten uit het beruchte 32e bataljon. De documentaire Lamentations of Judas laat zien hoe de soldaten als jonge Angolezen gerekruteerd werden om te vechten. Ze voerden een bloedige strijd tijdens het apartheidsregime in Zuid-Afrika.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Gibraltar - Nederland (WK kwalificatie), kind-onvriendelijk hotel in Ik vertrek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier