Theatervoorstelling Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors vrijdag te zien op NPO 3

Theatervoorstelling Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors vrijdag te zien op NPO 3
Met onder anderen Adelheid Roosen

Kijktip :

Vrijdagavond (2 april) zendt NPO 3 opnieuw een theatervoorstelling uit, the next best thing in tijden dat de theaters gesloten zijn. Deze week kunnen we genieten van Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors met onder anderen Adelheid Roosen.

Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Razendsnel
Samen met George Groot, Titus Muizelaar en Lineke Rijxman onderzoekt Roosen op het podium de staat van de liefde. Dat gebeurt door middel van aangrijpende en razendsnelle dialogen over liefde, seks en verlangen. De personages van Roosen en Muizelaar zijn al lang een stel, maar Muizelaar had in het verleden een relatie met Rijxman.

Oud zeer
Vijftien jaar geleden vroeg Rijxman haar toenmalige geliefde Muizelaar om met haar mee op kerstvakantie te gaan. Wat is er toen precies gebeurd? En heeft ze dat eigenlijk überhaupt wel gevraagd? Deze kwestie vormt het startpunt voor het oprakelen van veel oud zeer en onbeantwoorde vragen, met George Groot als onmisbare getuige.

De theatervoorstelling Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors is op vrijdag 2 april om 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de hele voorstelling Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV