WWE-event WrestleMania zaterdag 10 en zondag 11 april te zien op KIJK.nl

WWE-event WrestleMania zaterdag 10 en zondag 11 april te zien op KIJK.nl
Exclusief pay-per-view event in VS

Sport :

Hulk Hogan, Dwayne Johnson, John Cena: we kennen ze bijna allemaal van hun realityserie en Hollywoodfilms. Ze hebben bovendien met elkaar gemeen dat ze zijn begonnen in de WWE. Talpa en KIJK.nl brengen WWE komend weekend weer naar Nederland. Op zaterdag 10 en zondag 11 april kun je LIVE kijken naar WrestleMania.

Wil je WWE live zien? Bestel nu je kaarten via de website van KIJK.nl.

Exclusieve livestream
Liefhebbers van WWE kunnen hun hart ophalen, want het in de Verenigde Staten mateloos populaire WrestleMania is tegen een eenmalige betaling te zien via een exclusieve livestream op KIJK.nl. De kaartverkoop gaat vandaag (woensdag 7 april) van start. Op de website van KIJK kun je kaarten voor €9,99 krijgen voor één event. Live getuige zijn van beide events is mogelijk voor €15. Na betaling wordt per e-mail een link naar de livestream gedeeld, die beide dagen om 01.30 uur begint. Met het ticket voor WrestleMania is het ook mogelijk het volledige event tot zeven dagen terug te kijken.

Programma
WrestleMania belooft een ongekend spektakel te worden. Twee WWE-legendes presenteren: Hulk Hogan en Titus O'Neil. In de ring zien we onder meer een rechtstreeks duel tussen WWE-kampioen Bobby Lashley en voormalig titelhouder Drew McIntyre en een wedstrijd tussen SmackDown-kampioen Sasha Banks en Royal Rumble-winnares Bianca Belair. En dat is alleen nog maar de eerste avond. Op de tweede avond komen onder anderen WWE Hall of Famer Edge, Roman Reigns en de dames Asuka en Rhea Ripley in actie.

Bekijk het volledige programma van WrestleMania op Gids.tv.

Meer WWE op KIJK.nl
Om alvast in de sfeer te komen voor het tweedaagse event WrestleMania kun je op KIJK.nl WrestleMania’s Legendary Moments terugkijken, een programma met archiefbeelden uit het roemruchte verleden van WrestleMania. Vanaf vrijdag 9 april zijn op KIJK.nl ook nog de drie uur durende WWE-programma’s RAW en SmackDown te zien. Gedurende tien weken wordt wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd. Veronica zendt hiervan wekelijks een samenvatting van één uur uit om 23.45 uur.

WrestleMania is op zaterdag 10 en zondag 11 april als exclusief pay-per-view event te zien op KIJK.nl vanaf 01.30 uur. Bestel nu je kaarten via de website van KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WWE-event WrestleMania zaterdag 10 en zondag 11 april te zien op KIJK.nl of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier