Romantische muziekfilm Begin Again maandag 11 april te zien op Net5

Romantische muziekfilm Begin Again maandag 11 april te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Topregisseur John Carney (Once, Sing Street) voelt zich helemaal thuis in het muzikale drama. Hij werkt graag in Ierland, maar Carney kan het ook in Hollywood - dat bewijst Begin Again. Deze heerlijke film is maandag te zien op Net5 en je kunt Begin Again streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk de volledige programmering van The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Het verhaal
Gretta is een Britse singer-songwriter die het samen met haar vriend Dave probeert te maken in New York. Wanneer Dave kennismaakt met roem zwicht hij al snel voor alle verleidingen en hij laat de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan, een ontslagen muziekproducent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent. Samen besluiten ze om hun muzikale kennis te bundelen en op zoek te gaan naar nieuw geluk in New York City.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Weinig actrices kunnen zo ontwapenend spelen als Keira Knightley. Dat zagen we al in prachtige klassiekers als Pride & Prejudice (2005) en Atonement (2007), maar ook in films die zich afspelen in het heden slaagt ze hier glansrijk in - dat is wel duidelijk na het bekijk van Begin Again. Zelden was Knightley zo charmant, maar ze hoeft de film niet in haar eentje te dragen: de eigenlijk altijd goede Mark Ruffalo is minstens haar gelijke in het spelen van charmante personages. Regisseur John Carney maakt furore met zijn prachtige muziekfilms en Begin Again is daar één van de voorbeelden van.

Cast
Naast Keira Knightley (The Imitation Game) en Mark Ruffalo (Dark Waters) zijn ook Adam Levine (The Clapper), Catherine Keener (Get Out) en Hailee Steinfeld (Bumblebee) te zien in Begin Again. Deze film is geregisseerd door John Carney (Sing Street).

Begin Again (2013) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is maandag 11 april om 23.15 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 104 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV