Vrijdag 9 april in Bed & Breakfast: overnachten in de noordelijke provincies

Vrijdag 9 april in Bed & Breakfast: overnachten in de noordelijke provincies
B&B-houders bieden historie en stilte

Kijktip :

Vrijdagavond (9 april) is er weer een nieuwe aflevering te zien van kijkcijferkanon Bed & Breakfast op NPO 1. Deze week bezoeken we de noordelijke provincies voor drie overnachtingen. De B&B-houders hebben daar historie en rust te bieden.

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rijksmonument
We beginnen bij Dennis en Gerrie, die hun B&B in de provincie Groningen hebben. Het stel neemt de gasten mee naar hun prachtige boerderij. De B&B bevindt zich in een rijksmonument dat barst van de historie. De groep reist vervolgens door naar de villa van Gerti en Renate in Drenthe, een opvallend bouwwerk uit de Amsterdamse Schoolstijl.

Lees verder onder de video's.

Dierentuin
Het huis wordt gekenmerkt door oker en donkerrood houtwerk en de dames nemen hun gasten mee naar de voormalige dierentuin. Tot slot overnachten we bij Gerard en Rikie, in Friesland. Zij hebben midden op het platteland een oase van groen en stilte gecreëerd. Samen met hun gasten gaan ze op en typisch Fries uitje: skûtsje varen.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 9 april in Bed & Breakfast: overnachten in de noordelijke provincies of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier