Granada - Manchester United live op tv (Europa League)

Granada - Manchester United live op tv (Europa League)
Mogelijke tegenstanders van Ajax

Sport :

Het tweede Europese voetbaltoernooi vervolgt met de kwartfinales. De mogelijke tegenstanders van Ajax in de halve finales van de Europa League spelen ook voor het eerst tegen elkaar: Granada - Manchester United is donderdag om 21.00 uur te zien op ESPN (1).

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Granada - Manchester United

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Halve finale
Omdat er in de laatste loting al is doorgeloot voor de halve finales, weten we al welke tegenstanders Ajax kan gaan loten, mochten ze doorkomen in hun eigen halve finale tegen AS Roma. Granada en Manchester United zijn dus de mogelijke tegenstanders.

Achtste finales
Manchester United wist in de achtste finales te winnen van de huidige nummer 2 van de Italiaanse Serie A: AC Milan. De Spanjaarden wonnen de heenwedstrijd van het Deense Molde FK, de terugwedstrijd ging verloren.

Granada - Manchester United is op donderdag 8 april om 21.00 uur live te zien op ESPB. De voorbeschouwing op ESPN begint om 20.00 uur en bevat ook een voorbeschouwing op Ajax - AS Roma. De hoogtepunten en samenvatting zie je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Granada - Manchester United live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier