Silent Witness seizoen 22 vanaf zaterdag 10 april te zien op NPO 2

Silent Witness seizoen 22 vanaf zaterdag 10 april te zien op NPO 2
Nieuwe reeks van langlopende Britse serie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 10 april is er weer een nieuw seizoen van de langlopende Britse detectiveserie Silent Witness te zien op NPO 2. De populaire serie is al sinds 1996 te zien op televisie en we zijn inmiddels aanbeland bij het 22ste seizoen.

Silent Witness gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Keel doorgesneden
Nog altijd volgen we een team van forensisch onderzoekers, geleid door Nikki Alexander - een hoofdpersonage dat in seizoen 8 haar intrede deed en al die tijd is vertolkt door Emilia Fox. In de eerste aflevering van het 22ste seizoen wordt een man met doorgesneden keel gevonden in een openbaar toilet. Als de zaak nader wordt onderzocht blijkt deze Rico Abbey transgender te zijn.

Noodoproep
Ook is er een noodoproep binnengekomen bij een hulplijn voor transgenders. Het begint er op te lijken dat het motief in die hoek gezocht moet worden. Als een tweede persoon verdwijnt en een derde slachtoffer met een mes wordt aangevallen, is wel duidelijk dat de dader snel gepakt moet worden.

Silent Witness seizoen 22 is vanaf zaterdag 10 april wekelijks rond 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Silent Witness terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV