Driedelige docuserie Trump Takes on the World begint zondag op NPO 2

Driedelige docuserie Trump Takes on the World begint zondag op NPO 2
Bijzondere onthullingen over Amerikaanse president

Kijktip :

NPO 2 zendt vanaf zondag 11 april de driedelige documentaireserie Trump Takes on the World uit, waarin we een exclusief inkijkje in het Amerikaanse buitenlandbeleid onder de vorige president Donald Trump krijgen. Hoe ging het er aan toe toen Trump aan de macht was?

Trump Takes on the World gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Chaotisch
Joe Biden is inmiddels al weer enkele maanden in office als de 46ste president van de Verenigde Staten, maar de vorige is nog lang niet vergeten. De chaotische manier waarop Donald Trump het buitenlandbeleid van de VS vier jaar lang vormgaf leidde tot heel wat gefronste wenkbrauwen - niet alleen in Amerika, maar wereldwijd.

Lees verder onder de video's.

"America First"
Door zijn "America First"-belofte ook daadwerkelijk uit te voeren brak president Trump de band met enkele van de oudste bondgenoten van de Verenigde Staten. Zo trokken de Amerikanen zich terug uit het klimaatakkoord van Parijs en zit de NAVO in de gevarenzone. Betrokken spreken zich in deze docuserie uit, van naaste medewerkers in het Witte Huis tot wereldleiders.

De driedelige documentaireserie Trump Takes on the World is vanaf zondag 11 april wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Trump Takes on the World terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Driedelige docuserie Trump Takes on the World begint zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier