Nieuw seizoen Running Wild with Bear Grylls begint maandag op National Geographic

Nieuw seizoen Running Wild with Bear Grylls begint maandag op National Geographic
Avonturier trekt met Hollywoodsterren de wildernis in

Kijktip :

Vanaf maandag 12 april is het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls te zien op National Geographic. Dit seizoen gaat de onverschrokken avonturier Bear Grylls terug naar de wildernis - samen met bekende Hollywoodsterren.

Superhelden
In voorgaande seizoenen waagden onder anderen Kate Winslet, Julia Roberts, Joseph Gordon-Levitt, Roger Federer, Brie Larson en Cara Delevigne zich aan een spannend tochtje met Grylls. Ook in dit nieuwe seizoen wordt weer een blik bekendheden los getrokken, van superhelden tot prijswinnende entertainers.

Anthony Mackie
Grylls neemt ze mee op een barre tocht door de wildernis, bijvoorbeeld door de lavavelden op IJsland, de woestijn in het Amerikaanse Utah en de Sierra Nevada. In de eerste aflevering neemt Bear Grylls acteur Anthony Mackie mee naar de Italiaanse Dolomieten. Mackie kennen we van films als The Hurt Locker en Detroit en als de Falcon in de Marvel-franchise.

Het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls is vanaf maandag 12 april wekelijks om 21.00 uur te zien op National Geographic. Lees hier op welk kanaal National Geographic te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Running Wild with Bear Grylls begint maandag op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV