Vanavond op tv: Boer Zoekt Vrouw Special, Linda de Mol's Deze quiz is voor jou en meer

Vanavond op tv: Boer Zoekt Vrouw Special, Linda de Mol's Deze quiz is voor jou en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 11 april

Kijktip :

Vanavond is er voor ieder wat wils iets op televisie. Zo kun je kijken naar een nieuw seizoen van Linda de Mol's Deze quiz is voor jou, de kennisquiz Eén tegen 50 of de documentaireserie Waterman. Boer Zoekt Vrouw-fans kunnen ook hun hart ophalen, want vanavond gaat Yvon Jaspers in een special op bezoek bij de boeren die inmiddels kinderen hebben gekregen. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 11 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Deze quiz is voor jou

SBS 6
20:00 uur

Vanavond is Linda de Mol terug met een nieuw seizoen van Deze quiz is voor jou, waarin BN'ers in de studio zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen spelen voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. In het vorige seizoen dat degene die werd verrast nog in het publiek, maar nu wordt hij of zij bij een vriend of familielid overvallen met het goede nieuws wanneer de tv plots aangaat. De aangever, bijvoorbeeld een familielid, vriend of collega van de hoofdpersoon, zit in het complot. Op de dag van de opname wordt het huis van de aangever volgehangen met verborgen camera’s. De aangever krijgt die dag de hoofdpersoon op bezoek en die heeft géén idee dat er op dat moment in de studio bekende kandidaten in verschillende vragenrondes een bedrag voor hem of haar bij elkaar aan het spelen zijn. Elke zondag om 20:00 uur op SBS6.


Terug: Postcode Loterij Eén Tegen 50

RTL 4
20:07 uur

De kennisquiz Eén tegen 50 is weer terug met een nieuw seizoen van de coronaproof-versie van Eén tegen 100. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Niet alleen de hoofdkandidaat naast Caroline, maar ook de 50 kandidaten op de tribune kunnen geld winnen. Elke keer als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5 duizend euro verdelen. De kandidaat die het spel speelt krijgt bij elke nieuwe vraag de keuze uit twee opties: De ene keer kun je kiezen uit twee categorieën, de andere keer uit bijvoorbeeld twee foto's of twee geluidsfragmenten. Maar ook de makkelijk/moeilijk-optie komt nog steeds voorbij. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4.


Boer zoekt vrouw 90 spruiten special

NPO 1
20:25 uur

Sinds 2004 zijn 103 boeren gevolgd in hun zoektocht naar de liefde. 85 van hen hebben een vaste relatie. Bij deze boeren zijn inmiddels maar liefst 90 kinderen geboren. Yvon Jaspers gaat bij een aantal van hen op bezoek in deze Boer zoekt vrouw-special. Zoals bij de boer die slechts twee brieven kreeg: boer Gert-Jan uit seizoen 8. Hij is dolgelukkig met Judith en ze hebben in 2017 zoontje Steff mogen verwelkomen. Yvon gaat ook naar boer Tom die in hetzelfde jaar een recordaantal van 1808 brieven kreeg en al jaren gelukkig is met Marieke. Zij zijn de trotse ouders van zoontje Moos. Yvon brengt een bezoek aan twee grote gezinnen: boer Henk uit seizoen zes die met Fiona vier kinderen heeft en boer Hans (seizoen 4) die met Audrey in januari zijn vierde kindje kreeg. Verder boer Wietse uit het vierde seizoen, die met Neeltje drie kinderen kreeg en Yvon gaat op kraamvisite bij boerin Steffi en Roel die Yvon hebben vernoemd in de namen van hun dochtertje Sterre Yvon Madelon.


Nieuw: Waterman

NPO 2
20:40 uur

Presentator Menno Bentveld onderzoekt onze wonderlijke verhouding tot water in de vierdelige documentaireserie Waterman. Water iis levensbehoefte nummer één, maar ook al eeuwenlang onze grootste vijand. Het staat te hoog of te laag. Het ene moment hebben we te veel, maar een andere keer te weinig. Menno Bentveld volgt de loop van het water in Nederland en belandt in een wereld van botsende belangen en tegenstrijdige inzichten. Hij spreekt onderweg met mensen die op een bijzondere manier van water afhankelijk zijn, zoals boeren, campinghouders, overheden, de industrie en de consument. In elke uitzending dringt zich uiteindelijk de vraag op: moeten we doorgaan met polderen voor de korte termijn, of is het tijd voor harde keuzes en een meer duurzame oplossing?


Nieuw: Scheefgroei in de Polder

NPO 1
21:25 uur

Jeroen Pauw onderzoekt hoe het kan dat het gros van de gewone mensen in hun dagelijks leven slechts weinig terugziet van de economische groei. Voor miljoenen hardwerkende Nederlanders zijn een koophuis, een vast contract, een goed pensioen of ten minste een meegroeiend salaris niet vanzelfsprekend. Waarom accepteren we dat? Samen met historicus Sander Heijne en bedrijfskundige Jeroen Smit onderzoekt Pauw hoe we kunnen bouwen aan een samenleving waarin niet slechts enkelingen profiteren van groeiende welvaart, maar waar iedereen goed mee kan doen. Waarin werken loont en onze welvaart niet ten koste gaat van die van onze kinderen. In de eerste aflevering gaat Pauw in gesprek met gewone, hardwerkende Nederlanders wiens lonen de afgelopen veertig jaar niet voldoende zijn meegegroeid met de economie, voor wie huizen onbetaalbaar zijn, voor wie sparen niet aan de orde is, en die genoegen moeten nemen met steeds flexibelere contracten en steeds minder sociale zekerheid. Het nieuwe programma Scheefgroei in de Polder is deze en volgende week zondag om 21:25 uur te zien op NPO 1.


Nieuw: Trump Takes on the World

NPO 2
22:50 uur

In deze driedelige documentaireserie vertellen de mensen die bij Donald Trump waren toen beslissingen werden genomen op het gebied van Amerikaans buitenlandbeleid, zich uit. De chaotische manier waarop Donald Trump tijdens zijn presidentschap vier jaar lang het Amerikaanse buitenlandbeleid vormgaf, leidde tot heel wat gefronste wenkbrauwen. In deze serie spreken betrokkenen zich uit, van medewerkers van het Witte Huis tot wereldleiders. Met het uitvoeren van zijn 'America First'-beleid verbreekt president Trump de band met Amerika's oudste bondgenoten. Zo trekt Amerika trekt zich terug uit het klimaatakkoord van Parijs en zit de NAVO in de gevarenzone. Daarover gaat deze eerste aflevering. Elke zondag rond 22:50 uur op NPO 2.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Boer Zoekt Vrouw Special, Linda de Mol's Deze quiz is voor jou en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier