Nieuw seizoen I Can See Your Voice: deze gastartiesten komen een duet zingen

Nieuw seizoen I Can See Your Voice: deze gastartiesten komen een duet zingen
Kijkcijferkanon vanaf 22 april weer te zien op RTL 4

Nieuws :

Vorig jaar was het programma I Can See Your Voice vanuit het niets een kijkcijferhit op RTL 4, en dus kon een nieuwe reeks niet uitblijven. Een aantal bekende Nederlandse artiesten waagt zich aan een duet met een onbekende Nederlander - maar kan die persoon überhaupt wel zingen?

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gastartiesten
RTL 4 heeft voor het nieuwe seizoen de volgende gastartiesten gestrikt:

  • Jim Bakkum
  • Francis van Broekhuizen
  • Glen Faria
  • René Froger
  • Glennis Grace
  • Berget Lewis
  • Silver Metz (speciale junior-editie)

Lees verder onder de video's.

Panel
Aan het panel van bekende Nederlanders de vraag: wie kan er wel zingen, en wie niet? Ook de gastartiest mag een gokje wagen met behulp van één van zijn/haar grootste fans. In de verschillende rondes vallen de zeven kandidaten één voor één af, tot er iemand overblijft die het duet mag zingen. Is dat iemand met waanzinnige zangkunsten of een valse kraai? Het panel heeft in het tweede seizoen wat veranderingen ondergaan. Ronnie Flex, Jeroen van Koningsbrugge en Samantha Steenwijk keren niet terug, maar in hun plaats krijgen Marieke Elsinga en Fred van Leer versterking van Danny de Munk en Edsilia Rombley. Carlo Boszhard is nog steeds de presentator van dienst.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV