Docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes begint woensdag op NPO 3

Docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes begint woensdag op NPO 3
Uniek kijkje in leven van volkszanger

Kijktip :

In 2021 zou André Hazes, de meest geliefde Nederlandse volkszanger aller tijden, zeventig jaar zijn geworden. Opdat hij niet vergeten wordt zendt NPO 3 een gloednieuwe documentaireserie over zijn leven voor én achter de schermen uit: Kleine jongen: het echte leven van André Hazes.

Kleine jongen: het echte leven van André Hazes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gecompliceerde man
Aan de hand van uniek home video-materiaal krijgen we een beeld van een geliefde, maar ook gecompliceerde man. Ondanks zijn legendarische carrière bleef Hazes altijd "die kleine". We krijgen niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privé-archief van de familie Hazes te zien, zoals video's van de bruiloft van André en Rachel, vakanties en verjaardagen.

Lees verder onder de video's.

Kwetsbare ziel
Ook Hazes' carrière wordt belicht door middel van unieke backstage-beelden bij concerten. Verder zijn er intieme reportages waarin dieper wordt ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel én gesprekken met Rachel Hazes, familie, vrienden en collega-artiesten. Onder anderen Willeke Alberti, André van Duin, Gerard Joling en Patrick Kluivert halen herinneringen op.

De documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes begint woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier