Woensdag nieuwe docuserie De Verdediging

Woensdag nieuwe docuserie De Verdediging
Strafpleiters advocatenkantoor Ficq

Voor het nieuwe programma De Verdediging zijn de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten anderhalf jaar lang gevolgd. Hoe het team samenwerkt en aan spraakmakende zaken werkt is vanaf morgen om 20:25 uur op NPO 2 te zien in de documentaireserie van regisseur Monique Nolte.

Bénédicte Ficq spreekt met cliënten, haar advocatenkantoor staat een van de hoofdverdachten in het Passageproces bij en tactieken voor strafzaken worden besproken. De kijker wordt hierbij betrokken en krijgt zo een inkijkje in het werk van het team van advocaten.

De kantoorgenoten hebben een liefde voor de strafrechtadvocatuur, maar ook een volgens hen gezond wantrouwen tegen het Openbaar Ministerie. In De Verdediging is te zien hoe de advocaten omgaan met de spanning en de druk die bij hun werk komt kijken.

Vorig jaar zond BNNVARA de documentaireserie De Aanklagers uit, waarin officieren van justitie op de voet werden gevolgd tijdens hun werk. Dat leverde een unieke inkijk op in de wereld van het OM en de openbaar aanklagers. De afleveringen van De Aanklagers zijn hier terug te kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag nieuwe docuserie De Verdediging of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier