Nieuw boekeprogramma Brommer op zee start zondag op NPO 2

Nieuw boekeprogramma Brommer op zee start zondag op NPO 2
Interviews van Wilfried de Jong en Ruth Joos

Kijktip :

Vanaf zondag 18 april is het nieuwe Nederlands-Vlaamse boekenprogramma Brommer op zee te zien op NPO 2. In dit programma interviewen Wilfried de Jong en de Vlaamse Ruth Joos elke week dichters en schrijvers over hun werk. In de eerste aflevering is dat de Vlaamse acteur, regisseur en auteur Josse De Pauw.

Brommer op zee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tweede boek
Hij heeft net zijn tweede boek af, In open veld, dat hij ruim twintig jaar na zijn monumentale Werk voltooide. Aan de vooravond van zijn zeventigste verjaardag blikt De Pauw terug op het begin - maar is zijn leven eigenlijk al wel begonnen? Verder is ook Sofie Lakmaker te gast, de schrijfster van de coming-of-age-roman De geschiedenis van mijn seksualiteit.

Bravoure en eenzaamheid
Het boek staat vol van de bravoure over gender, relaties en seks, maar ook van eenzaamheid en verlies. Er wordt gesproken met Lakmaker én haar lezers. Ook ontmoet Wilfried in het schrijfhok iedere week een andere schrijver. Hij schrijft een boodschap aan de gast, die vervolgens - tijdens de uitzending - iets terugschrijft. Deze week is dat Nelleke Noordervliet.

Het nieuwe programma Brommer op zee is vanaf zondag 18 april wekelijks rond 19.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Brommer op zee terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw boekeprogramma Brommer op zee start zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier