Begrafenis prins Philip live op tv en online (zaterdag 17 april)

Begrafenis prins Philip live op tv en online (zaterdag 17 april)
Man van Queen Elizabeth wordt zaterdag begraven

Kijktip :

Op vrijdag 9 april overleed prins Philip, de man van Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk, op 99-jarige leeftijd. Ruim een week later, op zaterdag 17 april, wordt hij naar zijn laatste rustplaats gebracht. De uitvaart is live te volgen op NPO 1 en BBC One en online via de livestream op Gids.tv.

NOS
De liveregistratie van de uitvaart van prins Philip begint bij de NOS op NPO 1 om 15.30 uur. Om 16.00 uur gaat de officiële ceremonie van start. Presentatrice en NOS Journaal-nieuwslezer Astrid Kersseboom praat met oud-correspondent Suse van Kleef en de huidige Groot-Brittannië-correspondent Tim de Wit doet live verslag vanuit Windsor.

Lees verder onder de video's.

BBC
De uitzending op BBC One begint al om 13.30 uur met een uitgebreide live-uitzending, waarin wordt teruggeblikt op het leven van prins Philip en vooruitgekeken naar de uitvaart. Een groot aantal prominente Britten komt langs in de studio, onder wie Sir David Attenborough. De liveregistratie van de uitvaart in St. George's Chapel duurt bij de BBC tot 17.20 uur.

De uitvaart van prins Philip is op zaterdag 17 april is live te volgen op NPO 1 (vanaf 15.30 uur) en BBC One (vanaf 13.30 uur) en online via de livestream op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Begrafenis prins Philip live op tv en online (zaterdag 17 april) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier