Documentaire Yab Yum over legendarisch bordeel maandag te zien op NPO 2

Documentaire Yab Yum over legendarisch bordeel maandag te zien op NPO 2
Club werd tien jaar geleden gesloten

Kijktip :

Maandag 19 april is de onthullende en fascinerende documentaire Yab Yum te zien op NPO 2, genoemd naar het meest legendarische bordeel ter wereld dat tien jaar geleden zijn deuren sloot, nadat het in handen was gevallen van het criminele circuit.

Yab Yum gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Invloed
Tien jaar later wordt in de documentaire Yab Yum uitgebreid teruggekeken met de mensen die in het verleden de harde kern van de beroemde club vormden. Hoe ziet hun leven er tien jaar na de sluiting uit? En welke invloed heeft hun werk in het exclusieve en beruchte bordeel op hun leven gehad?

Nostalgisch
Ze werpen een nostalgische blik op de iconische jaren van het luxebordeel, dat befaamd werd door het bijzondere interieur en de beroemde mensen die regelmatig deel uitmaakten van de clientèle. Levendig vertellen de mensen voor de camera hun verhaal - zowel extravagant als pijnlijk - en nemen ze ons als kijkers mee terug naar de plek waar alles kon.

De documentaire Yab Yum is op maandag 19 april om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Yab Yum terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Yab Yum over legendarisch bordeel maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier