Vrijdag in Beau: Frans en Mariska Bauer over nieuw programma De Bauers: Bestemming Onbekend

Vrijdag in Beau: Frans en Mariska Bauer over nieuw programma De Bauers: Bestemming Onbekend
De gasten van vrijdag 16 april

Kijktip :

Frans en Mariska Bauer gaan voor RTL4 een nieuw reisprogramma maken. Na de succesvolle reizen van de Bauers naar onder andere China en Argentinië. De Bauers: Bestemming Onbekend is vanaf 28 april te zien bij RTL4. Hieronder lees je wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Beau.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van vrijdag 16 april

  • Guus Meeuwis gaat met zijn band The Streamers op Koningsdag optreden op Paleis Noordeinde. Dat werd vanavond bekend. Meeuwis blikt bij Beau vooruit op dit bijzondere optreden, waar Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aanwezig zullen zijn.
  • Frans en Mariska Bauer zijn echte reisliefhebbers. Voor het nieuw RTL4-programma De Bauers: Bestemming Onbekend gaan ze weer op pad. Ze vertellen erover bij Beau.
  • Uitvinder Peter van Wees heeft een 'schreeuwcabine' uitgevonden. Dat is een coronatest zónder dat je een stokje in je neus of keel hoeft. Beau test vanavond de cabine.
  • Een week geleden is Prins Philip overleden. Morgen (zaterdag 17 april) is zijn uitvaart. Suse van Kleef en Marc-Marie Huijbregts gaan kijken en blikken vooruit op de plechtigheid.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Frans en Mariska Bauer over nieuw programma De Bauers: Bestemming Onbekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier