Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 15

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 15
Kijktips voor 17 t/m 24 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

Love and Monsters (nu te zien)

Netflix

Zeven jaar na een "monsterpocalyps" is de mensheid gedwongen om te verhuizen naar ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan. Lees hier waar je vanaf 14 april Love and Monsters kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Love and Monsters.

Snelle: Zonder Jas naar Buiten (nu te zien)

Netflix

De openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten gaat over de artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Lees hier waar je vanaf 16 april Snelle: Zonder Jas naar Buiten kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Snelle: Zonder Jas naar Buiten.

Zero, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Omar is zo goed als onzichtbaar, niemand merkt hem ooit op. Dit verandert als hij een groep nieuwe vrienden ontmoet. Samen willen zij de buurt redden en Omar komt erachter dat onzichtbaar zijn een echte superkracht is. Bekijk hier waar je vanaf 21 april Zero kunt streamen.

Life in Colour with David Attenborough vanaf donderdag)

Netflix

De 94-jarige Britse bioloog en tv-make David Attenborough begaf zich voor de nieuwe serie in onder meer het regenwoud van Costa Rica en de Schotse hooglanden, waar gefilmd werd met camera's die speciaal voor de documentaire ontwikkeld werden. Bekijk hier waar je vanaf 22 april Life in Color with David Attenborough kunt streamen.

Stowaway (vanaf donderdag)

Netflix

Tijdens een missie naar Mars veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen. Lees hier waar je vanaf 22 april Stowaway kunt kijken.

Shadow and Bone, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Krachten spannen samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo. Bekijk hier waar je vanaf 23 april Shadow and Bone kunt streamen.

Misfit 3: De Finale (vanaf vrijdag)

Netflix

Het schooljaar voor Julia, Nick en Sterre start bijzonder goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen zelfs optreden tijdens een grote nationale liveshow. Totdat na het samenvoegen van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op Hoogland belandt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Lees hier waar je vanaf 23 april Misfit 3: De Finale kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Luis Miguel - The Series, S2 (18 april)
  • Izzy's Koala World: Season 2 (20 april)
  • Tell Me When (23 april)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV