Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: het wordt Richard Groenendijk even te veel

Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: het wordt Richard Groenendijk even te veel
BN'ers mogen nu écht meedoen

Kijktip :

De tijd van proberen en oefenen is voorbij. De vier bekende Nederlanders in BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden moeten nu echt aan de bak. In de aflevering van dinsdag 20 april is te zien hoe ze dat vergaat.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Spannend
De afgelopen weken kregen de vier BN'ers een intensieve training in het Erasmus MC in Rotterdam, maar nu is het tijd voor het echte werk. In plaats van meekijken is het nu een kwestie van meedoen. Dat blijkt nog niet altijd makkelijk; zo heeft Isa Hoes nog steeds de neiging om weg te lopen als het haar te spannend wordt.

Oncologie
Ondertussen komt Olcay Gulsen er juist achter dat ze meer durft dan ze van tevoren had gedacht. We zien hoe Monic Hendrickx steeds meer begint te wennen aan haar rol op de afdeling cardiologie, maar bij de interne oncologie wordt het Richard Groenendijk allemaal even te veel; de vele heftige verhalen maken diepe indruk.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: het wordt Richard Groenendijk even te veel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier