Nieuw seizoen I Can See Your Voice begint donderdag op RTL 4

Nieuw seizoen I Can See Your Voice begint donderdag op RTL 4
Hilarische optredens en verrassende talenten

Kijktip :

Vanaf donderdag 22 april is er weer een nieuw seizoen van de muzikale spelshow I Can See Your Voice te zien op RTL 4. De eerste reeks was een ware kijkcijferhit en daarom is er aan het format weinig gesleuteld: de bekende panelleden moeten raden of iemand goed kan zingen of een valse kraai is.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zeven kandidaten
Elke week worden er zeven kandidaten gepresenteerd aan het vierkoppige panel en een team van een bekende gastartiest en één van zijn of haar grootste fans. De kandidaten halen alles uit de kast om hen te laten geloven dat ze goed kunnen zingen, maar niets is wat het lijkt. Er zitten ook een aantal valse stemmen tussen de kandidaten.

Lees hier welke gastartiesten dit seizoen te zien zijn in I Can See Your Voice.

Duet
Het is aan panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley om te gokken wie er wel en niet kunnen zingen. Eén voor één vallen de kandidaten af, waarna ze laten horen wat ze in huis hebben. Degene die als laatste overblijft, mag een duet zingen met de bekende gastartiest. En dan wordt duidelijk of ze een gouden keeltje hebben of een valse kraai zijn...

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen I Can See Your Voice begint donderdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier