Fantasyfilm Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events donderdag op Spike

Fantasyfilm Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events donderdag op Spike
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

Jim Carrey onderging al vaker enorme transformaties voor films als The Mask (1994) en How the Grinch Stole Christmas (2000). In 2004 werd hij opnieuw bedekt onder een flinke laag make-up voor Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, een erg vermakelijke fantasyfilm voor het hele gezin. Je ziet 'm donderdag op Spike en je kunt Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events streamen via Amazon Prime en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Violet, Klaus en Sunny Baudelaire zijn drie intelligente kinderen die te horen krijgen dat hun ouders bij een brand zijn omgekomen. Zij hebben hen een enorm fortuin nagelaten dat ze pas mogen hebben wanneer het laatste kind meerderjarig is. Het trio trekt in bij graaf Olaf, een ver en gierig familielid. In zijn huis spelen zich de vreemdste zaken af. De graaf ontpopt zich tot een eersteklas zwendelaar, die zich steeds weer een andere gedaante aanmeet. Al snel ontdekken de drie weeskinderen dat de graaf achter hun fortuin aanzit.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Vooral de jongste kinderen zullen misschien terugdeinzen bij het zien van de uitdossingen van Jim Carrey als graaf Olaf, maar velen zullen genieten van de spannende avonturen die Violet, Klaus en Sunny meemaken in zijn fascinerende huis. De sets en de kostuums zijn om je vingers bij af te likken en zuigen je helemaal de wereld van de film in en de waanzinnige cast maakt het helemaal af. In kleine rolletjes duiken vele bekende gezichten op: van Timothy Spall en Billy Connolly tot Meryl Streep en Catherine O'Hara. De prachtige muziek van Thomas Newman, die werd genomineerd voor een Oscar, mag ook niet onvermeld blijven.

Cast
Naast Jim Carrey (The Truman Show) en Liam Aiken (Road to Perdition) zijn ook Emily Browning (Sucker Punch) en Jude Law (Captain Marvel) te zien in Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events. Deze film is geregisseerd door Brad Silberling.

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op donderdag 22 april om 20.00 uur te zien op Spike. Genre: avontuur, familie, fantasy. Speelduur: 108 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantasyfilm Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events donderdag op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier