Slotaflevering Red Light vrijdag 23 april te zien op NPO 1

Slotaflevering Red Light vrijdag 23 april te zien op NPO 1
Spannende dramaserie bereikt climax

Kijktip :

Vrijdagavond (23 april) is de laatste aflevering van de spannende Nederlandse dramaserie Red Light te zien op NPO 1. Hoe loopt deze hitserie, geproduceerd door vriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn, af?

Red Light gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Leven en dood
In deze bloedstollende laatste aflevering ontstaat er een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen. Ook wordt eindelijk duidelijk wie er verantwoordelijk is voor de dood van Eric. Het betekent - voor alle drie de vrouwen - een strijd op leven en dood. Ondertussen wordt Evi ook nog eens geconfronteerd met verraad van iemand die dicht bij haar staat.

Lees verder onder de video's.

Eigen productie
Van Houten en Reijn zijn al jaren hartsvriendinnen en waren in het verleden onder meer samen te zien in Paul Verhoevens Zwartboek. Inmiddels hebben ze hun eigen productiehuis opgericht, waaruit onder meer de Nederlandse Oscarinzending van vorig jaar, Instinct, voortkwam. Daar voegde het tweetal dit jaar de hitserie Red Light aan toe.

De slotaflevering van Red Light is op vrijdag 23 april om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Red Light vrijdag 23 april te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV