Nieuw seizoen College Tour: Twan Huys ontvangt o.a. Femke Halsema en Ilse DeLange

Nieuw seizoen College Tour: Twan Huys ontvangt o.a. Femke Halsema en Ilse DeLange
Dit zijn de gasten in het nieuwe seizoen

Nieuws :

Vanaf dinsdag 11 mei keert Twan Huys terug op televisie als presentator van College Tour. Met behulp van een zaal vol studenten interviewt hij bekende en inspirerende figuren. In totaal bestaat het nieuwe seizoen uit zes nieuwe afleveringen.

College Tour gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
Op donderdag 22 april heeft Huys de eerste drie gasten van het nieuwe seizoen onthuld:

  • Dinsdag 11 mei: zangeres Ilse DeLange
  • Dinsdag 18 mei: hoogleraar en ziekenhuisdirecteur Marcel Levi
  • Dinsdag 25 mei: burgemeester van Amsterdam Femke Halsema

Carrières
Het zijn gasten die we inmiddels allemaal kennen. DeLange scoorde sinds 1998 talloze hits na haar doorbraak met 'World of Hurt' en 'I'm Not So Tough', waarmee ze countrymuziek populair maakte in Nederland. Marcel Levi is sinds de coronapandemie een bekend gezicht. Hij was ziekenhuisdirecteur in brandhaard Londen en inmiddels teruggekeerd in Nederland als hoogleraar Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. En Femke Halsema was in het verleden natuurlijk lijsttrekker van GroenLinks; inmiddels is ze alweer enkele jaren burgemeester van Amsterdam.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen College Tour: Twan Huys ontvangt o.a. Femke Halsema en Ilse DeLange of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier