Finale We Want More seizoen 2 zaterdag te zien op SBS6

Finale We Want More seizoen 2 zaterdag te zien op SBS6
Welke act wint 100.000 euro?

Kijktip :

Op zaterdag 24 april komt er een einde aan het tweede seizoen van de zangwedstrijd We Want More. In de grote finale wordt de winnaar aangewezen; deze act gaat naar huis met maar liefst 100.000 euro.

We Want More gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verschillende stijlen
Er zijn nog een aantal acts in de race voor de winst in het tweede seizoen van deze kijkcijferhit van SBS6. Met de 100.000 euro prijzengeld kunnen ze hun carrière een boost geven en zich nóg meer toeleggen op hun loopbaan als artiest. De finalisten zingen in verschillende stijlen, want er is voor iedereen plek in We Want More.

Lees verder onder de video's.

Niet-commercieel
Dat betekent dat ook niet-commerciële genres als blues, folk en opera aan bod komen. Het lot van de finalisten ligt in handen van de vakjury, die bestaat uit Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, en de honderdkoppige thuisjury. Zij bepalen wie zichzelf de winnaar van We Want More seizoen 2 mag noemen.

De finale van We Want More is op zaterdag 24 april om 20.15 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale We Want More seizoen 2 zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier