Zondag 25 april in Deze quiz is voor jou: o.a. Frank Dane en Irene Moors

Zondag 25 april in Deze quiz is voor jou: o.a. Frank Dane en Irene Moors
Romano moet opnieuw leren lopen

Kijktip :

Zondagavond (25 april) is er weer een nieuwe aflevering van Deze quiz is voor jou te zien op SBS6. Deze week spelen de duo's Frank Dane en Jelte van der Goot, van Radio 538, en tv-presentatrices Irene Moors en Anita Witzier voor Romano. Hij moet weer opnieuw leren lopen.

Deze quiz is voor jou gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ernstig ongeluk
In 2018 kreeg Romano een ernstig ongeluk met zijn scooter. Vier maanden lang lag hij in coma, en hij kon helemaal niets meer. Eten, praten en zelfstandig ademen heeft hij zichzelf inmiddels weer aangeleerd, maar lopen is nog een brug te ver. Fysiotherapie kan hem hier niet bij helpen, maar de familie heeft een behandeling in Antwerpen gevonden.

Robots
Bij deze behandeling kunnen speciale robots Romano weer laten bewegen. Door middel van crowdfunding kon Romano drie maanden worden geholpen in België, maar inmiddels is het geld op. Hij heeft eigenlijk nog tien maanden therapie nodig om weer te kunnen lopen, maar dit kost 3000 euro per maand. Daarom proberen de BN'ers het geld voor hem bij elkaar te spelen, waarna Romano verrast wordt door Linda de Mol.

Deze quiz is voor jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag 25 april in Deze quiz is voor jou: o.a. Frank Dane en Irene Moors of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier