Recensie: Boss Level is dikke actie en special effects uit de computer

Recensie: Boss Level is dikke actie en special effects uit de computer
Met Frank Grillo, Mel Gibson en Naomi Watts

Film :

Vanaf 23 april is de film Boss Level te streamen op Pathé Thuis. Doe de Daniel Radcliffe-actiefilm Guns Akimbo en komedie Groundhog Day in de mix en je hebt een popcornknaller met uitstekende cast. Lees hier de filmrecensie van Boss Level.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Never Ending Time Loop
Roy Pulver (Frank Grillo) is een gepensioneerde special forces-veteraan die overlijdt. Hij wordt echter de volgende dag weer wakker en komt erachter dat hij vast zit in een eindeloze tijdslus. Terwijl huurmoordenaars achter hem aanzitten, moet hij uit zien te vogelen wie er verantwoordelijk is voor dit fenomeen. En wat hij moet doen om heelhuids de volgende dag te halen. Missie: overleef Game Over en probeer het nog een keer!

Frank Grillo en Mel Gibson in de film 'Boss Level'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Een goed advies is om alles los te laten wat realistisch is, de special effects niet zo serieus nemen en daarna de film starten met een dikke knipoog. Een leuke actiefilm met de zwaar afgetrainde (55-jarige!) Frank Grillo in de hoofdrol. Een B-film (positief bedoeld) met een heerlijke cast en leuke humor. Met onder andere de Brits-Aziatische actrice Selina Lo als zwaardmoordenaar Guan-Yin, die koelbloedig alle koppen afhakt die er maar zijn. Een ode aan de retro-videogame jaren, met veel actie, sciencefiction en een mespuntje drama. Met kers op de taart prima rollen voor Mel Gibson en Naomi Watts. Een lekkere wegkijker en actie is gegarandeerd. Drie sterren.

Cast
Naast Frank Grillo (The Purge: Anarchy) en Mel Gibson (Lethal Weapon) zijn ook Naomi Watts (Penguin Bloom) en Selina Lo (28 Weeks Later) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Joe Carnahan (Smokin' Aces).

Vanaf 23 april is de film Boss Level te streamen via Pathé Thuis. Genre: Actie, Sciencefiction. Tijdsduur: 94 minuten. IMDb-score: 6,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV