Real Madrid - Chelsea live op tv en online (Champions League)

Real Madrid - Chelsea live op tv en online (Champions League)
Eerste halve finale van Champions League

Sport :

Real Madrid staat bestuurlijk flink onder vuur door het in het leven roepen van de Super League, maar sportief gaat het goed: ze spelen de halve finale tegen Chelsea. De wedstrijd Real Madrid - Chelsea is op dinsdag 27 april om 21.00 uur te zien op SBS6 en Ziggo Sport Voetbal. Daarnaast is het online te zien op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Chelsea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Liverpool
De 13-voudig winnaar van de hoogste Europese voetbalcompetitie won in twee kwartfinales van het Engelse Liverpool. De Engelsen werden met 3-1 verslagen door De Koninklijke.

Lees verder onder de video's.

Londen
De Engelsen in deze halve finale wonnen in de kwartfinale in twee wedstrijden van het Portugese FC Porto met 1-2. Ze beginnen dus uit in Madrid en eindigen in het eigen Stamford Brigde.

Real Madrid - Chelsea is op dinsdag 27 april om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Real Madrid - Chelsea live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier