Vanaf deze datum staat de verrassende superheldenfilm Shazam! op Netflix

Vanaf deze datum staat de verrassende superheldenfilm Shazam! op Netflix
Met Zachary Levi en Mark Strong

Kijktip :

Vanaf donderdag 29 april is de DC-film Shazam! (2018) te zien op Netflix. Het superhelden-genre weet zichzelf altijd weer opnieuw uit te vinden, want deze keer brengt acteur Zachary Levi een big smile op je gezicht.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Just Say The Word
Een verhaal waarin iedereen een superheld in zich heeft. Het vereist alleen wat speciale magie om deze eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Asher Angel), kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Het 14 jarige pleegkind kan zo met behulp van een oude tovenaar in de volwassen superheld Shazam (Zachary Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind. Maar van buiten heeft deze superheld een groot gespierd lichaam en ontdekt hij zijn superkrachten. Maar dan komt hij schurk Dr. Thaddeus Sivana tegen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Een verbazingwekkend leuke film, die we niet zagen aankomen. Met een overschot aan films over superhelden is Shazam! een frisse en leuke familiefilm geworden. Naast een zeer grappige Zachary Levi maakt ook de jonge acteur Jack Dylan Grazer (IT) er een feest van, als er paniek in het verhaal is. DC Comics heeft al laten zien hoe je een blockbusterfilm als Aquaman moet maken. Ook Shazam! is geslaagd, al vraag je je wel de hele tijd af waarom ze deze productie niet met de kerstdagen in de bioscopen hebben uitgebracht en nu niet op de streamingdienst uitbrengen. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Zachary Levi (Thor: Ragnarok) en Asher Angel (On Pointe) zijn ook Jack Dylan Grazer (Beautiful Boy), Djimon Hounsou (Gladiator), en Mark Strong (Kingsman: The Golden Circle) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David F. Sandberg (Annabelle: Creation).

Vanaf 29 april 2021 is de film Shazam! te streamen op Netflix.. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 132 minuten. IMDb-score: 7,0.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum staat de verrassende superheldenfilm Shazam! op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier