Zien: Willem-Alexander, Máxima en prinsessen klaar voor Koningsdag in Eindhoven

Zien: Willem-Alexander, Máxima en prinsessen klaar voor Koningsdag in Eindhoven
Waat dragen Máxima, Amalia, Alexia en Ariane?

Nieuws :

Het is vandaag dinsdag 27 april, dus het is weer tijd voor Koningsdag. Dit jaar wordt het nog niet zo uitgebreid gevierd als normaal in verband met corona, maar de koninklijke familie gaat deze keer wel op pad. En ze zien er zoals altijd weer prachtig uit, zo is te zien in een foto die zij hebben vrijgegeven.

Willem-Alexander, Máxima en dochters klaar voor Eindhoven
Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane gaan dinsdag naar Eindhoven en daar staat een druk programma op ze te wachten. En het koninklijk huis heeft alvast de eerste beelden gedeeld, zo is te zien in de Instagram-post hieronder. Ze vertrekken dinsdagochtend vanaf Paleis Huis ten Bosch naar de High Tech Campus Eindhoven voor allerlei activiteiten.

Wat gaat koninklijke familie doen op Koningsdag?
Koning Willem-Alexander rijdt dit jaar mee in een karavaan met oude auto’s, hij rijdt voorop in een oude DAF. Maar er zal ook bijvoorbeeld een talkshow te volgen zijn waarin de prinsessen aan het woord komen, zij gaan ook tegen elkaar racen. En er worden optredens verzorgd van bekende artiesten. Het hele programma voor Koningsdag 2021 kun je hier vinden.

Koningsdag 2021 is via deze livestream op dinsdag 27 april vanaf 10.50 uur te volgen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem-Alexander, Máxima en prinsessen klaar voor Koningsdag in Eindhoven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier