Dinsdag in Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer over voorgaande Koningsdagen

Dinsdag in Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer over voorgaande Koningsdagen
Dit zijn de gasten van dinsdag 27 april

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 27 april 2021

  • Nederland kampt met een gezondheidskloof tussen rijk en arm. Het coronavirus lijkt problemen bloot te leggen die al veel langer spelen in wijken waar veel migranten wonen en armoede heerst. Hoe zorg je ervoor dat deze risicogroep structureel beter en gezonder gaat leven? We bespreken het vanavond bij Op1 met huisarts en onderzoeker Shakib Sana en internist Robin Peeters van het Erasmus MC.

  • Geen koekhappen en geen vrijmarkt. Koningsdag is dit jaar anders dan anders. Om ons toch nog even te herinneren aan de normaal Oranje-gekleurde straten, neemt de directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Eppo van Nispen tot Sevenaer, ons mee in de leukste koningsdagmomenten van voorgaande jaren, toen alles nog normaal was.

Er volgen later mogelijk meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer over voorgaande Koningsdagen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier