Donderdag 29 april in Erik Scherder onderzoekt: eerst zien, dan geloven

Donderdag 29 april in Erik Scherder onderzoekt: eerst zien, dan geloven
Wat is er waar van deze tegeltjeswijsheid?

Kijktip :

Donderdagavond (29 april) is er een nieuwe aflevering van het maandelijkse Erik Scherder onderzoekt te zien op NPO 2. De bekende wetenschapper duikt opnieuw in een oude tegeltjeswijsheid; dit keer is dat "eerst zien, dan geloven".

Erik Scherder onderzoekt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gezegde
Dit aloude gezegde is al eeuwenlang een begrip in Nederland en bijna iedereen kent het. Toch geloven miljoenen Nederlanders dat er meer is dan ze daadwerkelijk kunnen zien. Daarom besluit professor Scherder op zoek te gaan naar de wetenschap tussen hemel en aarde. Valt het onverklaarbare misschien toch te verklaren?

Onzichtbare
En kan het onzichtbare met behulp van de wetenschap toch zichtbaar gemaakt worden? Door een antwoord te zoeken op deze vragen begeeft Scherder zich onverwacht toch op het pad van het bovennatuurlijke in deze nieuwste aflevering van Erik Scherder onderzoekt, het programma waarin hij elke maand oude wijsheden onder de loep legt.

De nieuwe aflevering van Erik Scherder onderzoekt is op donderdag 29 april om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Erik Scherder onderzoekt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 29 april in Erik Scherder onderzoekt: eerst zien, dan geloven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier