Villarreal - Arsenal live op tv (halve finale Europa League)

Villarreal - Arsenal live op tv (halve finale Europa League)
Spaans-Engelse strijd

Sport :

Donderdagavond (29 april) staan er in de Europa League ook halve finales op het programma. In Spanje nemen Villarreal en Arsenal het tegen elkaar op en ESPN doet live verslag van het duel.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Villareal - Arsenal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Villareal
De Spaanse ploeg staat momenteel zevende in La Liga, de nationale competitie. In de vorige ronde van de Europa League nam Villarreal het op tegen Dinamo Zagreb uit Kroatië. Na een 0-1 overwinning in de heenwedstrijd maakten de Spanjaarden de klus in het thuisduel af door met 2-1 te winnen.

Arsenal
Van alle clubs die zich aanmeldden voor de Super League was Arsenal wel het meest brutaal. De Londenaren hebben de afgelopen jaren vrijwel niets gepresteerd en staan ook nu weer op een troosteloze tiende plaats in de Premier League. In de Europa League gaat het iets beter; in de kwartfinales werd overtuigend afgerekend met Slavia Praag.

Villarreal - Arsenal is op donderdag 29 april om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 20.15 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Villarreal - Arsenal live op tv (halve finale Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier