Philip Freriks te gast in slotaflevering Sterren op het doek (zaterdag 1 mei)

Philip Freriks te gast in slotaflevering Sterren op het doek (zaterdag 1 mei)
Openhartig gesprek over zijn leven

Kijktip :

Aankomende zaterdag (1 mei) is de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek te zien op NPO 2. Presentator Özcan Akyol gaat hierin in gesprek met niemand minder dan voormalig NOS Journaal- en huidig De slimste mens-presentator Philip Freriks.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spoorwegmuseum
Ze ontmoeten elkaar in het Spoorwegmuseum in Utrecht en dat heeft een duidelijke reden: Freriks is afkomstig uit een 'spoorfamilie'. De presentator vertelt openhartig over de gevolgen van de dood van zijn oudere broer, die hij eigenlijk nooit echt gekend heeft. Ook praat hij openhartig over zijn beginjaren als journalist, en hoe hij zijn plek heeft veroverd.

Lees verder onder de video's.

Parijs
Freriks werd als twintiger gestationeerd als correspondent in Parijs en doet uit de doeken hoe hij het hart van zijn Française heeft veroverd. Tijdens dit openhartig gesprek proberen drie getalenteerde kunstenaars hem op het doek vast te leggen. Aan het einde van de aflevering kiest Freriks één schilderij voor thuis; de andere twee worden geveild voor het goede doel.

De slotaflevering van Sterren op het doek is op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV