Donderdag in Op1: Hans Nijenhuis en Angela de Jong over 75 jaar het AD

Donderdag in Op1: Hans Nijenhuis en Angela de Jong over 75 jaar het AD
Dit zijn de gasten van donderdag 29 april

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 29 april 2021

  • Feest bij het AD! De krant bestaat vandaag namelijk precies 75 jaar. Het Algemeen Dagblad werd in 1946 opgericht als krant van de ontzuiling, maar groeide in de loop der jaren uit tot een blad met sterke regionale wortels. Vanavond blikt hoofdredacteur Hans Nijenhuis samen met columnist Angela de Jong terug op 75 jaar AD.

  • Crashen in een auto, in brand staan of springen van levensgevaarlijke hoogtes.Saskia Neville staat regelmatig voor de heetste vuren. De meest succesvolle stuntvrouw van Nederland won zelfs een prijs voor haar werk in de Hollywoodfilm Wonder Woman. Vanavond is ze te gast bij Op1 en vertelt ze alles over haar avonturen.

  • Wat gebeurt er als je opgroeit in een geloofsgemeenschap, maar het los laat? Özcan Akyol werd opgevoed met de Islam, maar liet het geloof op latere leeftijd los. Om te horen hoe anderen hun afscheid hebben ervaren, gaat hij in de HUMAN-serie Vrijdenkers in gesprek met zes mensen die ook hun geloof hebben verlaten. Een van die mensen is Inge Bosscha. Vanavond bij Op1 vertelt zij meer het loslaten van God.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Hans Nijenhuis en Angela de Jong over 75 jaar het AD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier