Dit zijn de grote winnaars van de Grammy Awards 2018

Dit zijn de grote winnaars van de Grammy Awards 2018
Wie namen de felbegeerde prijzen mee naar huis?

Nieuws :

Afgelopen zondagnacht werd het jaarlijkse muziekspektakel uitgezonden. Muzikaal gezien waren er genoeg hoogtepunten, maar ook de beelden zijn wat deze avond opnieuw een succes maakte.

De 60e editie van de Grammy awards werd gepresenteerd door James Corden, die ook vorig jaar als presentator het gezicht van de awardshow was.

Zondagnacht werd op indrukwekkende wijze gestart met een politiek getint optreden van Kendrick Lamar. De rapper bracht eerder dit jaar al het album DAMN. uit en wist daarmee maar liefst vijf Grammy awards in de wacht te slepen, waaronder de eerste prijs van de avond voor Best Rap/Sung Performance.

De grootste winnaar van de avond is uiteindelijk Bruno Mars. Aan het einde van de avond poseert hij op de rode loper met zes Grammy awards in zijn armen, die hij onder andere won binnen de categorieën best album of the year en song of the year. Tijdens de avond zelf was hij te zien in een kleurrijk optreden waarin hij zijn hit Finesse zong.

Deze avond waren het niet de zwarte jurken die zorgden voor een statement tegen ongepast seksueel gedrag, maar witte rozen. Artiesten poseerden op hun eigen manier met een witte roos op de rode loper, om hun solidariteit te laten zien met de strijd voor gelijkheid van vrouwen en tegen seksueel misbruik.

Opvallend was de Nederlandse naam die tussen de Grammy-nominaties opdook: Reinbert de Leeuw. De dirigent was genomineerd in de categorie Best Classical Compendium. De prijs werd niet door hem gewonnen, wat "een beetje teleurstellend" was, zoals hij vertelde aan ANP.

De 2018 60th Annual Grammy Awards zal woensdag 31 januari vanaf 20.30 uur op NPO 3 te zien zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de grote winnaars van de Grammy Awards 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen