Vrijdag in De Vooravond: Hugo de Jonge over de vaccinatiechaos

Vrijdag in De Vooravond: Hugo de Jonge over de vaccinatiechaos
De gasten van vrijdag 30 april

Kijktip :

Het coronabeleid in Nederland zwabbert nog steeds alle kanten op en met de vaccinaties zijn de nodige problemen. Minister Hugo de Jonge komt erover praten bij De Vooravond. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 30 april

  • Demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge bespreekt het rumoer rond de coronavaccinaties.
  • Den Haag heeft sowieso een bizarre politieke maand achter de rug, met een flinke chaos in de formatie en pittige debatten met Mark Rutte.Jort Kelder blikt terug.
  • Op internationaal sportgebied was het ook allerminst rustig: de voetbalwereld schudde op zijn grondvesten toen twaalf clubs de Super League aankondigden. Die is inmiddels echter alweer dood en begraven.Hélène Hendriks duidt het fiasco van dit initiatief.
  • Komende maand staat het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy op het programma en in De Vooravond wordt vooruitgeblikt met Hila Noorzai, die special reporter is tijdens het festijn.
  • En samen met Suzan & Freek sluit presentator Renze Klamer de maand april op muzikale wijze af.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Hugo de Jonge over de vaccinatiechaos of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier