Nieuw seizoen Deadliest Catch vanaf woensdag 5 mei te zien op Discovery

Nieuw seizoen Deadliest Catch vanaf woensdag 5 mei te zien op Discovery
Voortbestaan krabvissers staat op het spel

Kijktip :

Vanaf woensdag 5 mei kun je op Discovery kijken naar het nieuwe, zeventiende seizoen van Deadliest Catch. We gaan opnieuw op pad met de ons inmiddels bekende krabvissers. Hun voortbestaan wordt echter ernstig bedreigd...

Coronacrisis
Het zijn dit keer niet de hoge golven en de barre weersomstandigheden die de vissers zorgen baren. Ook zij krijgen namelijk te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Allereerst is er de onzekerheid over de plekken waar ze kunnen vissen; de toezichthouder voor de visserij heeft dit jaar geen onderzoek kunnen doen. Dat betekent dat ze nagenoeg blind moeten vissen op de enorme Beringzee.

Verbieden
Het dreigt allemaal echter nog een tandje erger te worden als er wordt geopperd om al het vissen te verbieden. Gezworen rivalen moeten plotseling de handen ineenslaan om deze desastreuze beslissing aan te vechten. De vissers zelf kampen ondertussen ook met hun eigen zorgen: een boot die een dure reparatie nodig heeft, een overleden matroos en een personeelslid met koorts, waardoor isolatie dreigt.

Het nieuwe seizoen van Deadliest Catch is vanaf woensdag 5 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Deadliest Catch vanaf woensdag 5 mei te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier