Wat is Eurosport Player?

Wat is Eurosport Player?
Zo werkt de livestream-dienst

Sport :

Eurosport Player is de abonnementsdienst van sportzender Eurosport. Je kunt naar Eurosport Player alleen kijken via de app of website van Eurosport (linkje onderin dit artikel). Vanwege het grote aantal uitzendrechten kan Eurosport lang niet alle live sport uitzenden op één van de tv-zenders, Eurosport 1 en 2. Voor sportliefhebbers is er daarom Eurosport Player, het platform waar alle sport van Eurosport live en on demand te zien is.

LET OP! De Eurosport Player gaat in 2022 verdwijnen. Alle livestreams van Eurosport zijn dan te zien via de streamingdienst Discovery+.

Betaalde livestreams
Via Eurosport Player zijn zowel de tv-uitzendingen als alle overige live-registraties van sportevenementen te zien. Voor een vast bedrag per maand of per jaar kun je Eurosport kijken waar je wilt. De livestreams van Eurosport Player zijn te bekijken op iOS, Android, web, tvOS en via Chromecast.

Lees hier hoe je de streams van Eurosport Player op tv kunt kijken.

Olympische Spelen en tennis
Via Eurosport Player zijn bijvoorbeeld alle livestreams van de Olympische Spelen te zien, waar je veel meer kunt zien dan wat er op tv voorbijkomt. Ook heeft Eurosport de uitzendrechten van de grandslamtoernooien in het tennis, waarbij je via de Eurosport Player kunt kiezen tussen de vele wedstrijden die gelijktijdig worden gespeeld.

Abonnement
Een jaarabonnement op Eurosport Player met maandelijkse betaling kost €3,99 per maand, een maandabonnement kost €6,99 per maand en een jaarabonnement heb je voor €29,99.

:[article:img](src:"eurosportplayer-2.jpg" title:"Bekijk het aanbod livestreams")

Livestreams
Eenmaal ingelogd is het aantal livestreams direct zichtbaar. Hier kun je kiezen tussen de live-uitzendingen van Eurosport 1 en 2 en alle overige beschikbare livestreams.

Bekijk ook op welk kanaal Eurosport 1 en op welke zender Eurosport 2 bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Met een abonnement op Eurosport Player kan de sportliefhebber veel extra livestreams van Eurosport zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV