Spannende misdaadthriller The Drop zie je donderdag op SBS9

Spannende misdaadthriller The Drop zie je donderdag op SBS9
Ook te streamen via Disney+ en Pathé Thuis

Kijktip :

Tom Hardy is zonder twijfel één van de belangrijkste acteurs van het afgelopen decennium met rollen in films als Warrior (2011), Mad Max: Fury Road (2015), The Revenant (2015) en de tv-serie Peaky Blinders. Ook in The Drop zet hij weer een ijzersterke rol neer. De film is donderdag te zien op SBS9 en je kunt The Drop streamen via Disney+ en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Een barman uit New York redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak en hierdoor wordt hij het doelwit van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Op hetzelfde ogenblik bevindt hij zich te midden van een complot dat zich afspeelt in de door de maffia gecontroleerde bar waar hij werkt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Ten tijde van de release in 2014 was The Drop een kleiner filmpje uit het oeuvre van Hardy en aan de kassa bracht hij slechts een fractie op van de successen die de Britse acteur gewend is. Niettemin is ook dit weer een prima productie, met een uitstekende hoofdrol van Hardy. The Drop moet het vooral hebben van de spanning en de sterke personages, die stuk voor stuk worden vertolkt door uitstekende acteurs. En uiteraard helpt het ook als je een leuke puppy ten tonele voert...

Cast
Naast Tom Hardy (Venom) en Noomi Rapace (Prometheus) zijn ook James Gandolfini (Zero Dark Thirty) en Matthias Schoenaerts (The Old Guard) te zien in The Drop. Deze film is geregisseerd door Michaël R. Roskam.

The Drop (2014) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op donderdag 15 juli om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: drama, misdaad, thriller. Speelduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV