Finale Art Rocks in Paradiso zaterdag te zien op NPO 3

Finale Art Rocks in Paradiso zaterdag te zien op NPO 3
Hoe klinkt een kunstwerk?

Kijktip :

Zaterdagavond (8 mei) is de grote finale van Art Rocks te zien op NPO 3. Het spektakel vindt plaats in poptempel Paradiso in Amsterdam, waar acht finalisten strijden om de titel. Zij kregen allen dezelfde vraag voorgelegd: hoe klinkt een kunstwerk?

Finale Art Rocks gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Soundtrack
Verschillende muzikanten vanuit het hele land en uit diverse genres hebben een soundtrack gemaakt, die geïnspireerd is op een kunstwerk uit de collectie van Nederlandse topmusea. De finalisten hebben de eerste schifting bij de online museumrondes overleefd, maar nu kan er slechts één winnen.

Achter de schermen
In de speciale finale-uitzending krijgen we een bijzonder kijkje achter de schermen. Wie zijn de deelnemers en hoe bereiden ze zich voor op het moment suprème? Na de optredens is het aan de deskundige jury om te bepalen wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. In de jury zitten onder anderen ambassadeurs Sef, S10 en Kovacs.

De finale van Art Rocks is op zaterdag 8 mei om 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt na afloop de finale van Art Rocks terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Art Rocks in Paradiso zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier