Vrijdag in De Vooravond: Cornald Maas en Sander Lantinga over Eurovisie Songfestival

Vrijdag in De Vooravond: Cornald Maas en Sander Lantinga over Eurovisie Songfestival
De gasten van vrijdag 7 mei

Kijktip :

Wie kan er ook niet wachten op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam? We zijn inmiddels minder dan twee weken verwijderd van dit toffe evenement, dus de twee commentatoren schuiven alvast aan. Wie zijn er nog meer te gast vanavond?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 7 mei

  • Kansenongelijkheid zal een dominant thema zijn in de komende kabinetsperiode. Maar voordat dat kabinet er is moet er eerst geformeerd worden.Sander Schimmelpenninck, Marike Stellinga en Sander Heijne voorzien de formateur van advies.
  • Het is bijna zover: over elf dagen barst in Rotterdam het Eurovisie Songfestival los. We nemen een voorproefje met de twee commentatoren: Cornald Maas en Sander Lantinga.
  • Douwe Bob opent de deuren van zijn Friday Night Club en speelt nummers die bepalend zijn geweest in zijn muzikale leven.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Cornald Maas en Sander Lantinga over Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier