TV-tip: Blik in de toekomst met Control Alt Delete

TV-tip: Blik in de toekomst met Control Alt Delete
Gehackte hersenen en robots

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich in Control Alt Delete door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de invloed van de technologie op haar toekomst en die van haar - toekomstige - generatiegenoten.

Door de technologische ontwikkelingen krijgt het streven naar liefde, geluk, gezondheid en veiligheid voor Joy een onbekende dimensie. Slaagt ze erin de technologie voor zich te laten werken? Of wordt de technologie haar de baas? Zijn er alternatieven?

In Control Alt Delete gooit Jan Jaap, die als een moderne god toekijkt, de 25-jarige Joy Anna niet alleen voor de leeuwen - al of niet in de vorm van robots - hij geeft haar bij haar zoektocht ook een cadeau mee. Daarmee deelt ze op ontroerende en openhartige wijze haar vragen en twijfels. Dit cadeau - een hologram die M heet - begeleidt haar zelfs op haar reis naar een land waar robots de dienst uitmaken. Het voorland van 25-jarigen van nu?

Control Alt Delete is een vierdelige reeks over de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere generaties van nu in de nabije toekomst geconfronteerd zullen kunnen worden.

Bekijk Control Alt Delete donderdag om 21:35 uur op NPO 3.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV-tip: Blik in de toekomst met Control Alt Delete of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier