Vanavond op tv: start Dionne dichtbij: Máxima, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa

Vanavond op tv: start Dionne dichtbij: Máxima, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 mei

Kijktip :

Vanaf vanavond is Dionne Stax op NPO 1 te zien met de nieuwe documentaireserie Dionne dichtbij: Máxima. Verder onder meer de start van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Familie Gillis: massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa over vakantieparkmiljonair Peter Gillis. Peters elf vakantieparken gaan binnenkort open, maar er moet nog een hoop gebeuren. Zoons Mark en Ruud worden op pad gestuurd om de mascottes te verzamelen, terwijl Peter zelf druk is met de aanschaf van niet één, maar twee nieuwe auto's. De ouders van Nicol hebben als klap op de vuurpijl nog een belangrijke mededeling.


Nieuw: De roze revolutie

NPO 2
20:35 uur

In de vierdelige serie De roze revolutie onderzoekt regisseur Michiel van Erp vanuit zijn persoonlijke verwondering de historie van de LHBTQIA+-beweging in Nederland in de afgelopen vijftig jaar. In 1975 kwam Michiel van Erp erachter dat hij homo is, sindsdien maakt hij deel uit van de LHBTQIA+-community en maakt hij 'alles mee'. Van de groeiende vrijheden die de beweging veroverde in de jaren 70, de aidsgolf die erop volgde tot de steeds groter wordende intolerantie tegen LHBTQIA+-ers heden ten dage.


Nieuw: 112 Vandaag

RTL 5
21:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe programma 112 Vandaag elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5. Hierin komen de opvallendste 112-meldingen van de dag voorbij. De meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen komen voorbij. De nieuwe RTL 5-presentatoren Kirsten Westrik, Pim Sedee en Gallyon van Vessem praten het programma aan elkaar.


Nieuw: Dionne dichtbij Máxima

NPO 1
21:35 uur

Dionne Stax reist in het nieuwe programma Dionne dichtbij: Máxima door het verleden van koningin Máxima, die op 17 mei 50 jaar wordt. In een persoonlijke zoektocht door het leven van Máxima ontmoet Dionne experts en mensen die de geliefde koningin van dichtbij persoonlijk of zakelijk hebben meegemaakt. Dionne reist daarvoor onder andere naar Buenos Aires, New York en Brussel.


Terug: De alarmcentrale: pech onderweg

RTL 5
21:55 uur

Vanavond start het tweede seizoen van De alarmcentrale: pech onderweg, waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Dionne dichtbij: Máxima, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV