Vanavond op tv: Rooijakkers over de vloer met Dionne Stax, special TV Avondklok

Vanavond op tv: Rooijakkers over de vloer met Dionne Stax, special TV Avondklok
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 12 mei

Kijktip :

Vanavond is er weer een aflevering van Rooijakkers over de vloer te zien op RTL 4 en deze week bezoekt Art Rooijakkers presentatrice Dionne Stax. Verder onder meer de eenmalige special TV Avondklok. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 12 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

TV Avondklok: vermaak door Défano Holwijn

NPO 3
20:25 uur

Défano Holwijn liet met zijn Instagram-liveshow FC Avondklok de avondklokuren voorbijvliegen. Ook nu de avondklok is afgeschaft, gaat hij regelmatig live op zijn Instagram-account en biedt hij jongeren een plek om te genieten van muziek en lifestyle-onderwerpen. In de eenmalige special TV Avondklok krijgt jongerencultuur een plek op televisie. Via optredens en bijzondere gesprekken laat Défano de kijker kennismaken met de personen die regelmatig te zien waren in zijn live-sessies en deze tot een groot succes maakten.


De Bauers: bestemming onbekend: Turijn

RTL 4
20:30 uur

Frans en Mariska Bauer reizen in deze aflevering van De Bauers: bestemming onbekend naar Damanhur, een spirituele leefgemeenschap ten noorden van Turijn. Deze plek trekt mensen van over de hele wereld en inmiddels wonen er ongeveer 1000 mensen. De inwoners combineren kunst, wetenschap, spiritualiteit en het dagelijkse leven op een bijzondere manier. Damanhur is geheel zelfvoorzienend. Zo hebben ze hun eigen munt, huisarts, school, supermarkt en brandweer.


Kinderen kopen een huis: klushuis of niet?

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Kinderen kopen een huis willen de ouders van de 11-jarige Bente het liefst een klushuis, maar gaat hun dochter daar ook voor of wordt het een compleet af huis met trampoline en schommels? De familie Struik met dochter Bente woont in Amersfoort. Vader Clemont en moeder Eva dromen eigenlijk al heel lang van een groot stuk grond. Ze hebben nu weliswaar ook kippen en vogels in hun kleine tuintje, maar ze willen het échte buitenleven.


Tv-première: The Meg

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de tv-première van The Meg te zien. Een onderzeeër wordt aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd: de megalodon. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan met de bemanning nog aan boord. Diepzeereddingsduiker Jones Taylor, die het monster al eerder heeft waargenomen, maar destijds niet serieus genomen werd, wordt ingeschakeld om de bemanning te redden.


Rooijakkers over de vloer: Dionne Stax

RTL 4
21:30 uur

In deze aflevering van Rooijakkers over de vloer neemt Art Rooijakkers een kijkje in het leven van presentatrice Dionne Stax. In Amsterdam gaat Art langs bij de voormalig Journaallezer, die nu programma's als DNA Onbekend, Van onschatbare waarde en Dionne dichtbij: Máxima maakt. Dionne ontvangt Art in haar appartement in Amsterdam, waar ze met huisgenoot Suse van Kleef woont.


Docu: JB's Paradise

NPO 2
23:10 uur

Bram van Splunteren onderzoekt in de documentaire JB's Paradise hoe topgitarist JB Meijers (De Dijk, Common Linnets) zichzelf na een moeilijke periode opnieuw uitvindt. Muzikale duizendpoot JB Meijers is gewend zijn veelzijdige talent in dienst te stellen van anderen. De topgitarist speelt jarenlang in De Dijk en met Ilse de Lange in The Common Linnets. En dan, een jaar geleden, breekt een nieuwe fase aan. Hij besluit zijn droom te realiseren. Hij verhuist naar het tropische eiland Bonaire en bouwt daar aan nieuwe muzikale glans.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Rooijakkers over de vloer met Dionne Stax, special TV Avondklok of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier