Songfestival-documentaire Duncan Laurence - Music First zie je zaterdag op RTL 4

Songfestival-documentaire Duncan Laurence - Music First zie je zaterdag op RTL 4
Stroomversnelling na het Songfestival

Kijktip :

In deze documentaire zien we Duncan Laurence, op tournee, tijdens opnames en thuis. Na het winnen van het Songfestival komt de carrière van de singer-songwriter terecht in een gigantische stroomversnelling, tot de coronacrisis daar net zo plotseling weer een einde aan maakt. Duncan Laurence - Music First zie je zaterdag 15 mei om 23.21 uur op RTL 4. Daarnaast is de documentaire ook te zien op Videoland.

Duncan Laurence - Music First gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Imtiem
Het Songfestival staat voor de deur. Twee jaar geleden won Duncan Laurence voor Nederland dit grootste internationale muziekevent. Deze documentaire volgt de Songfestivalwinnaar en geeft een intieme, exclusieve kijk in de wereld van een jongen wiens leven op zijn kop komt te staan.

De tekst gaat verder onder deze video's

Popster
We zien Duncan groeien van ongehoorde jongen naar internationale popster. Duncan wordt gevolgd op zijn Europese tournee, tijdens studio-opnames, en thuis.

Duncan Laurence - Music First is vanaf dag nn maand wekelijks om 20.30 uur te zien op zender. Je kunt alle afleveringen van Duncan Laurence - Music First terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival-documentaire Duncan Laurence - Music First zie je zaterdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier