Recensie: Cruella is film met prachtige kostuums en vreselijke CGI

Recensie: Cruella is film met prachtige kostuums en vreselijke CGI
Met Emma Stone als de iconische schurk

Film :

Vanaf 28 mei staat Cruella op Disney Plus met VIP-toegang. De iconische schurk, al eerder geportretteerd door Glenn Close, staat nu eens op de voorgrond. Lees hier de recensie van Cruella.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Punkrock
De film speelt zich af in het Londen van de jaren '70 tijdens de punkrockrevolutie en vertelt het verhaal over een jonge oplichtster genaamd Estella, een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Met Maleficent had Disney al een goede mal voor deze film en daar hebben ze dan ook gebruik van gemaakt. De kostuums in deze film zijn magistraal en oogstrelend, misschien zelfs Oscarwaardig (looking at you, Academy). De CGI daarentegen was waardeloos en haalt je echt uit de film. Emma Stone zet een prima Cruella neer, maar de credits gaan naar Emma Thompson en Paul Walter Hauser, die deze film maken. Cruella heeft alles in huis om een topper te zijn, maar schiet uiteindelijk op te veel vlakken tekort: 3 sterren.

Cast
Naast Emma Stone (La La Land) en Emma Thompson (Saving Mr. Banks) spelen ook Mark Strong (Shazam!), Joel Fry (Yesterday) en Paul Walter Hauser (I, Tonya) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Craig Gillespie (The Finest Hours).

Vanaf 28 mei 2021 is Cruella te kijken op Disney Plus met VIP-toegang. Genre: Komedie, Avontuur. Tijdsduur: 123 minuten. IMDb-score: n.n.b.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Cruella is film met prachtige kostuums en vreselijke CGI of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV