Nieuw seizoen Iedereen had het erover begint woensdag op RTL 4

Nieuw seizoen Iedereen had het erover begint woensdag op RTL 4
Art Rooijakkers duikt in de geschiedenis

Kijktip :

Vanaf woensdag 19 mei is er een nieuw seizoen van Iedereen had het erover te zien op RTL 4, het programma waarin Art Rooijakkers een duik in de geschiedenis neemt en de mensen achter spraakmakende gebeurtenissen ontmoet.

Iedereen had het erover gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moord
In de eerste aflevering gaat Rooijakkers onder meer terug naar het jaar 2003. Samen met enkele nabestaanden blikt de presentator terug op die ene fatale winterse dag in februari van dat jaar. Toen kwam de dertienjarige Sedar Soares in Rotterdam om het leven; hij werd vermoord na een uit de hand gelopen conflict over het gooien van een sneeuwbal.

Songfestival
Ook gaat Rooijakkers in de week dat ons land in het teken staat van het Songfestival op bezoek bij voormalig deelneemster Sieneke. Elf jaar geleden vertolkte zij de hoofdrol in een live tv-drama: de verkiezing van de act die Nederland moest gaan vertegenwoordigen in Oslo. Juryvoorzitter Pierre Kartner kon op het moment suprème geen keuze maken.

Het nieuwe seizoen van Iedereen had het erover is vanaf woensdag 19 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Iedereen had het erover terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Iedereen had het erover begint woensdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier