Waanzinnige blockbuster Jurassic World woensdag te zien op Veronica

Waanzinnige blockbuster Jurassic World woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en iTunes

Kijktip :

De makers van Jurassic World wisten heel goed waar ze aan begonnen. Jurassic World III was veertien jaar eerder behoorlijk geflopt en dus moest de franchise nieuw leven ingeblazen worden. Dat lukte ze glansrijk. De film is woensdag te zien op Veronica en je kunt Jurassic World streamen via onder meer Netflix en iTunes.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2021.

Het verhaal
Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor zich zag. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Nee, aan de originele Jurassic Park kan nog altijd niets tippen - zoveel is duidelijk. Maar Jurassic World overtreft die film in ieder geval op het gebied van puur spektakel, waardoor het verhaal en de personages helaas wat ondergesneeuwd raken. De special effects zijn door de jaren heen ontegenzeggelijk verbeterd, maar de geloofwaardigheid gaat er ook meteen aan: waar de dinosaurussen in Jurassic Park nog op waarheid gebaseerd waren, gaan de makers in Jurassic World helemaal los met nóg grotere, imposantere en gevaarlijkere dieren. Popcorn erbij en knallen maar!

Cast
Naast Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (Rocketman) zijn ook Vincent D'Onofrio (The Magnificent Seven) en Omar Sy (Intouchables) te zien in Jurassic World. Deze film is geregisseerd door Colin Trevorrow.

Jurassic World (2015) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 19 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, avontuur, science fiction. Speelduur: 124 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waanzinnige blockbuster Jurassic World woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV