Zo kun je de Olympische Spelen bij Ziggo kijken

Zo kun je de Olympische Spelen bij Ziggo kijken
Extra Eurosport-kanalen beschikbaar

Sport :

Abonnees van tv-aanbieder kunnen tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang naar extra kanalen van Eurosport op tv kijken. Buiten de verslagen van de NOS op NPO 1 en Eurosport op de twee tv-kanalen worden ook drie livestreams van Eurosport live uitgezonden bij Ziggo.

Voor alle klanten van Ziggo met een digitaal televisie-abonnement worden tv-zender Eurosport 2 en drie extra kanalen opengezet. In het standaardpakket van Ziggo is normaal gesproken alleen Eurosport 1 beschikbaar. Van 9 tot en met 25 februari zijn vijf kanalen van Eurosport gratis te zien bij Ziggo.

Europort heeft tijdens de Olympische Spelen dit jaar alle uitzendrechten en doet uitgebreid verslag van de Winterspelen. Naast het schakelprogramma op Eurosport 1 en verschillende live-registraties op Eurosport 2 zijn alle andere sporten live te zien via Eurosport Player. Drie van die livestreams worden ook uitgezonden bij Ziggo op tv, maar dan met Engels in plaats van Nederlands commentaar. Abonnees van Eurosport Player kunnen alles zien met Nederlands commentaar.

Ziggo plaatst Eurosport tijdens de Olympische Winterspelen op de volgende zenders:

  • Eurosport 1 - kanaal 20
  • Eurosport 2 - kanaal 411
  • Eurosport 3 - kanaal 408
  • Eurosport 4 - kanaal 409
  • Eurosport 5 - kanaal 410

De Olympische Winterspelen zijn vanaf vrijdag 9 tot en met zondag 25 februari dagelijks te zien bij Eurosport en de NOS. Lees alle informatie over de programmering in de Olympische Spelen-special van Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo kun je de Olympische Spelen bij Ziggo kijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV